Cornelis Insurances

Autoverzekering

Voor een onderneming is een vloot aan voertuigen niet alleen een belangrijk deel van het patrimonium, maar uw diverse wagens, bestelwagens, lichte vrachtwagens of opleggers zijn ook uw werkinstrumenten. Zonder deze werkmiddelen kan uw bedrijf niet of nauwelijks functioneren. U kunt dan ook maar beter zorgen dat één en ander goed ingedekt wordt.

Naast de verplichte BA Auto, waarmee uw burgelijke aansprakelijkheid tegenover derden en inzittenden is gedekt zijn er nog tal van andere waarborgen die voor een onderneming van belang kunnen zijn :

Mini-Omnium

Een verzekering mini-omnium beschermt uw voertuig onder meer tegen brand, diefstal of glasbreuk.

Indien er in uw wagen bijvoorbeeld brand is ontstaan en het voertuig wordt hierdoor beschadigd, dan komt de verzekering tussen in de herstelling. De hoogte van het uitgekeerde bedrag hangt af van uw polis en kan bepaald worden aan de hand van de in verkeerstelling van uw voertuig, contractueel vastgelegd worden of bepaald worden door een expert. Dit kan een belangrijk verschil betekenen en is voor een bedrijf dat soms snel opnieuw over een voertuig moet beschikken, een belangrijke parameter waar wij u graag advies bij geven.

Dat geldt natuurlijk ook voor diefstal van uw voertuig, ongeacht of het al dan niet wordt terug gevonden.

Bij een mini-omnium is een sterretje, een barst of een volledige glasbreuk geen zorg meer. Meestal dient de herstelling wel uitgevoerd te worden bij een door de verzekeraar erkende hersteller.

Tot slot zijn er ook nog de dekkingen voor schade veroorzaakt door natuurkrachten (stormen, aard- of sneeuwverschuivingen, hagel, overstromingen enz.), na contact met dieren en voor neerstortende meteorieten of projectielen. Contacteer ons voor meer informatie.

Volledige omnium

De volledige omnium biedt u een globale dekking tegen alle materiële schade aan uw voertuig bij ongeval; zowel in recht als in fout, bij vandalisme of kwaad opzet van derden en is ook van toepassing bij het laden, het transport en het lossen van uw voertuig.

Daarnaast zijn natuurlijk ook alle dekkingen van de mini – omnium in deze polis voorzien.
Geen overbodige luxe, wanneer u weet dat er zich dagelijks talloze schades voordoen waarbij voertuigen zijn betrokken.

Contact us