• Cornelis1
  • Cornelis2
  • Cornelis3
  • Cornelis4
  • Cornelis5
  • Cornelis6
  • Cornelis7

Over ons

Cornelis verzekeringen NV, dé partner voor uw onderneming

Bij Cornelis Verzekeringen NV zit verzekeren ons in het bloed, al meer dan 30 jaar lang.

Onze kennis en knowhow van de voorbije decennia lieten ons toe om eigenhandig een niet gering klantenbestand en verzekeringsportefeuille uit te bouwen. Wij gaan er bovendien prat op dat wij al onze klanten kennen en hen dan ook de correcte en aangepaste formules kunnen voorstellen.

Onze actieradius strekt zich uit over het volledige land; gezien onze centrale ligging en nabijheid van de autosnelweg ‘A12’ als uitvalsbasis.

Uiteraard is iedereen welkom, maar zeker ondernemingen hebben baat bij onze gepersonaliseerde aanpak. Geen twee bedrijven zijn immers hetzelfde. En veel ondernemers besturen meerdere vennootschappen.

Onze specialisatie situeert zich vooral op vlak van het verzekeren van bedrijvengroepen, alwaar we via synergiën komen tot overkoepelende groepspolissen, die komaf maken met dubbele dekkingen (én kosten).

Het groeperen van waarborgen over verschillende of verbonden vennootschappen heen resulteert doorgaans ook in betere tarieven. Op die manier creëren we echt een unieke win-win situatie voor de klant, waar concullega – verzekeringsmakelaars vaak nalaten deze voordelen uit te spelen.

Deze filosofie werd initieel door vader Peter Cornelis zorgvuldig op het getouw gezet.
Ondertussen staat met Olivier en Laris ook de tweede generatie klaar om de alsmaar groeiende portefeuille met evenveel passie te bedienen.

Andere troeven van ons kantoor zijn de ruime openingsuren; van 07u30 tot 20u00 ’s avonds!

Verder zijn we doorlopend bereikbaar. U hoeft zich dus nooit te richten tot een onpersoonlijk callcenter, want dienstbaarheid is ons motto en dat bewijzen we telkens weer bij elk schadegeval waar we u vaak ter plaatse bijstaan als de situatie het vereist. En als onafhankelijk makelaar kiezen we natuurlijk steevast de kant van onze klant.

Onze professionele werking tot slot vertaalt zich eveneens in ons lidmaatschap met diverse beroepsfederaties zoals FVF. Dit garandeert u als klant dat wij steeds op de hoogte zijn van de laatste evoluties op het vlak van verzekeringen en financiële dienstverlening.

Cornelis verzekeringen nv staat dus als professioneel tussenpersoon synoniem voor de hoogste kwaliteit.
Een zakenkantoor haar naam waardig…